FRITIDSAKTIVITETER

Fritidsaktiviteter for dig med en særlig interesse

I Varde Kommune er der rig mulighed for at gå til klassiske sportsgrene som fodbold, håndbold, gymnastik og svømning, men her er også masser af plads til at dyrke nogle mere særprægede fritidsinteresser. Hvad det kunne være, kan du finde inspiration til i denne artikel

1600px_COLOURBOX51039626

Bliv en del af teaterverdenen

Brænder du for skuespil, revy og musicals, venter de skrå brædder på dig. Vi er en kommune med et stærkt udbud af teaterforeninger, og så er vi stolte af at være hjemsted for Danmarks største amatørteaterforening, 7-kanten.

Teaterlivet lever i bedste velgående på tværs af kommunen, og året rundt bidrager teaterforeningerne til kulturlivet med imponerende og gribende forestillinger.

 

1600px_COLOURBOX51038090

Prøv kræfter med gymnastikkens Formel 1

Power Tumbling er en gren indenfor springgymnastik for dig, der elsker at springe og have fart over feltet. Her bliver der slået flikflakker, saltoer med skrue og whip-backs i et højt tempo på en fiberbane.

I Varde Kommune kan du gå til Power Tumbling i Outrup, hvor der er hold for piger, drenge og en eliterække i aldersgrupperne mini, junior og senior.

 

Oplev kommunen til vands med Stand Up Paddle

Varde Å og de mange flotte søer rundt om i kommunen indbyder til Stand Up Paddle (SUP). En fritidsinteresse og motionsform der er blevet meget udbredt de seneste år. Du kan enten dyrke SUP selv med familie og venner eller i klubber.

Her i kommunen holder SUP-klubben til i Varde, men tager i fællesskab på tur overalt i vores område, hvor der er vand. Klubben holder også intro- og instruktørkurser, så du kan komme godt fra start

1600px_COLOURBOX56346875

Adrenalinen får frit fald i 3000 meters højde

I udkanten af Varde ligger Varde Flyveplads, der huser Varde Faldskærmsklub, som er Danmarks største faldskærmsklub.

Her kan du mærke det vilde adrenalinsus, når du hopper ud i frit fald 3000 meter over landjorden for til sidst at svæve ned til udsigten af den smukke natur.

Varde Faldskærmsklub er både til nybegyndere og erfarne springere.

Få fart over feltet på to hjul

Er du til fart og spænding på to hjul, er du landet i den rigtige kommune. Her kan du få fart over feltet til blandet andet BMX og speedway.

Varde BMX-klub er en klub for alle, hvor medlemmerne er nybegyndere, motionister og elitekører.

Skal der en motor på de to hjul, finder du kommunens speedwayklub i Outrup. Her har børn og voksne samt amatører og professionelle kunne give den gas på Varde Motor Arena siden 1973.

Dag2-4-BMX_010

Fandt du ikke din fritidsinteresse?

Bare rolig, vi har helt sikkert noget for dig. Dyk ned i vores mange tilbud for store og små.

Find klassiske sportsgrene for hele familien

Gå på opdagelse i foreningsportalen