DET GODE LIV I NØRRE NEBEL

Nørre Nebel

Nørre Nebel ligger så naturskønt, som man kan tænke sig i det vestjyske. Lige sydvest for byen ligger Blåbjerg Plantage med stier til både gåture, løb og mountainbike. Fortsætter du lidt videre mod vest rammer du de brede, hvide sandstrande, som lokker med bølgeskvulp og badevand. Mod syd ligger naturperlen Filsø, mens Ringkøbing Fjord venter mod nord.

Afstande til andre byer

Esbjerg

47 min

Varde

28 min

Skjern

31 min

Grindsted

49 min

Vejen

60 min

Vejle

84 min

Ringkøbing

52 min

Nørre Nebel

Nørre Nebel

Boliger i Nørre Nebel

Leder du efter et begynderhus til dig og din lille familie, eller er du på udkig efter mere plads? Nørre Nebel giver dig både mulighed for at finde et praktisk parcelhus eller en smuk, gammel villa. Der er også flere muligheder for at leje en bolig.

 

DSCF8850
553670_hours_open_shop_sign_store_icon

Levende butiksliv

Byen er kendt for sit levende butiksliv, der trives på grund af sommerhusgæsterne. Her er også foreningsliv i skæppemål, og byens ildsjæle står klar til at tage imod, når børnene efter skole skal til svømning, mor til squash og far i løbeklub.

172496_location_icon

God beliggenhed

Nørre Nebel ligger placeret, så du nemt når andre større byer i området. Du kan for eksempel køre til Skjern eller Varde på 25 minutter eller Esbjerg eller Herning på en time. Byen er også en stationsby.

1472888

Et smørhul midt i naturen

Er du til en stille gåtur i skoven eller fuld knald på mountainbiken over stok og sten? I Blåbjerg Plantage lige uden for Nørre Nebel er der stier til begge aktiviteter. Her tilbagelægger byens løbeklub også mange kilometer.

Fritid og foreninger i Nørre Nebel

I Nørre Nebel er der rigeligt at tage sig til, når skolen er slut, og familien skal motionere. Med egen svømmehal er der for eksempel svømme- og vandtræning for alle aldre. Er du mere til fast grund under fødderne, kan du vælge mellem alt fra fodbold, gymnastik, padeltennis og skydning til taekwondo, e-sport og ridning.

Hanne og Lars 01
1127849

Hindbærsnittetærten kommer fra Nørre Nebel

De fleste mennesker kan lide hindbærsnitter, og de fleste nok også tærte. Derfor har byens bager skabt hindbærsnittetærten, som er stor nok til at dele.

1651847_christmas_santa_santa claus_icon

Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til

I Nørre Nebel er man god til at finde på, og byen byder på et væld af arrangementer hvert år, som trækker mange folk til. I flæng kan nævnes juleoptoget med udsmykkede vogne, bierfest med 700 gæster og adskillige hyggelige "open by nights" i løbet af året.

1472888

Natur alle vegne

En cykeltur mod vest og så rammer du Vesterhavet, som er en udflugt værd både sommer og vinter. Det mere stille vand finder du ved Filsø, hvor kronhjorte og havørne flokkes. Ringkøbing Fjord mod nord lokker med vandsport, hygge i Bork Havn eller frisk fisk i Hvide Sande.

Skole og børnepasning i Nørre Nebel

I Nørre Nebel byder Blåbjergskolen dig indenfor i et børneunivers. Her kan du sende børnene afsted fra de første år i både vuggestue og børnehave over skolestart til den afsluttende eksamen i 9. klasse.

Til de små er der også mulighed for at vælge dagpleje. Når børnene er begyndt i skole, er der gode stisystemer i byen samt skolepatrulje, så ungerne trygt kommer afsted. De unge mennesker i byen bruger togforbindelsen flittigt mod syd og busforbindelsen mod nord til ungdomsuddannelserne.

Blåbjergskolen og skolens afdelinger

Dagtilbud - integreret institution

Sabrina og Jan – Sofia og Emma
SKOLE OG BØRNEPASNING
2849824_store_shopping_market_buy_shop_icon

Butikker og erhverv

Du kan købe stort set alt i Nørre Nebel, som huser utrolig mange butikker for byens størrelse. Her finder du et stort udvalg af dagligvarer, tøj og sko til hele familien, byggemarked og rigelige muligheder for at finde en gave i specialbutikkerne.

3995708_auto_car_passenger_transport_vehicle_icon

Service- og produktionserhverv

I Nørre Nebel er der flere håndværksvirksomheder, boligindretningsbutikker, frisører og rig mulighed for takeaway eller spise på byens spisesteder.

1543270

Turisternes by

De mange sommerhusgæster i området skaber grundlag for et rigt handelsliv, som alle byens borgere nyder godt af. Samtidig er der flere overnatningsmuligheder i og omkring Nørre Nebel.

Vidste du, at ...

  • Postnummeret i Nørre Nebel er 6830
  • Der er 1300 indbyggere i Nørre Nebel
  • I byen er der dagplejer, vuggestue, børnehave, skole, sfo og klub
  • Nørre Nebel har idrætscenter, svømmehal, bibliotek og kulturhus og meget mere
  • Til jul kommer det store juleoptog gennem hovedgaden med livemusik og udsmykkede vogne
Blåbjerg Plantage

Vil du høre mere om Nørre Nebel?

Vil du gerne vide mere, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en af vores byrepræsentanter:

  • Ole Hvenegaard Nielsen - tlf. 30 97 20 35 - oln@ovethi.dk
  • Dorthe Carlslund Larsen - tlf. 20 36 11 79 - fusel@mail.dk

Vil du gerne vide mere om Blåbjergskolen, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skolens leder på tlf. 29 17 24 73

Du er velkommen til at kontakte daglig leder af Børnehaven Mælkevejen på tlf. 24 49 41 75