DET GODE LIV I NORDENSKOV

Nordenskov

Nordenskov ligger tæt ved skov og sø, og markerne omgiver byen til alle sider. Her finder byens godt 700 indbyggere ro og plads samt et stærkt fællesskab. Byens foreninger giver dig mulighed for et rigt fritidsliv, og Nordenskov formår hvert år at stable et brag af en musikfestival på benene. Samtidig er Nordenskov en by, der går forrest i den grønne omstilling.

Afstande til andre byer

Esbjerg

29 min

Varde

16 min

Billund

35 min

Grindsted

22 min

Vejen

37 min

Kolding

45 min

Vejle

57 min

Herning

1 time

Skjern

40 min

Nordenskov

Nordenskov

Boliger i Nordenskov

Er du på boligjagt, kan du både finde et parcelhus på en tryg villavej eller et hus på landet lige rundt om Nordenskov. Drømmer du om at bygge dit eget, så er der også byggegrunde at få i byens nye kvarter. Byen byder også på lejeboliger i forskellige størrelser, så du kan finde et hjem til alle livets faser.

 

Nordenskov07
172496_location_icon

God beliggenhed

Jobmuligheder er der mange af i en god radius fra Nordenskov. I bil er du i Varde på et kvarter, Grindsted på cirka 20 minutter og Esbjerg og Billund på 30 minutter.

6319424

Årets fest i Nordenskov

Byen er kendt for "Owen Luft", og folk strømmer til fra nær og fjern den dag for at høre de største danske navne og drikke en øl sammen med de gæve folk fra Nordenskov.

1472888

Vild natur i alle retninger

Holme Å smyger sig tæt forbi Nordenskov på vej mod Karlsgårde Sø. Her er rig mulighed for at sætte kano, SUP-board eller kajak i vandet og nyde naturen.

Fritid og foreninger i Nordenskov

Nordenskov Ungdoms- og Idrætsforening sørger for et stort udvalg af aktiviteter til familiens fritid. Her er både mulighed for at røre sig på motionistniveau og serve sig til Danmarkseliten i volleyball.

Så lige meget om du er til gymnastik, crossfitness eller krocket, så burde du kunne finde en aktivitet, der passer dig.

1600px_COLOURBOX11945488
6472617_balon_birthday_gift_gift box_party_icon

Syvdobling af byens indbyggere hvert år

Nordenskov afholder hvert år festivallen Owen Luft, der tiltrækker store musiknavne og 5000 gæster. Festivalen har solgt godt 20.000 liter øl på en dag.

6001348

Et stærkt foreningsliv venter på dig

I Nordenskov Ungdoms- og Idrætsforening er der fritidstilbud til store og små. Her kan du for eksempel gå til forældre-barn gymnastik, spille floorball, volley og fodbold eller tage et slag bob i fællesskab med andre.

home

Bæredygtig landsby

Nordenskov er en LAR landsby. Det betyder at i stedet for at separere regnvand og spildevand, har flere gader i byen mulighed for at nedsive regnvandet på egen grund. Det er både en billigere og mere bæredygtig løsning!

Louise og Jesper 01
Louise og Jesper 03
1600px_COLOURBOX11952825

Skole og børnepasning i Nordenskov

På Nordenskov Skole går børnene fra 0. til 6. klasse. Herefter tager de bussen til Næsbjerg Skole, der ligger cirka otte kilometer væk. Der er også SFO fra 0. til 3. klasse i Nordenskov.

Til byens mindste borgere er der tilbud om dagpleje og børnehave, så mor og far kan komme på arbejde.

2849824_store_shopping_market_buy_shop_icon

Butikker og erhverv

Når der skal mad på bordet i hjemmet, er Dagli'Brugsen stedet at gå hen. Her finder du et stort udvalg, som du kan supplere med lokalt økologisk oksekød fra en nærliggende gård.

3995708_auto_car_passenger_transport_vehicle_icon

Service- og produktionserhverv

Vil du forkæle familien kan du købe mad fra grillen eller kroen, hvor der også er plads til at holde den næste store fest. Byen huser også egen frisør, genbrugsbutik, galleri og mekaniker.

1472888

Anlægget som samlingspunkt

Anlægget i Nordenskov er et samlingspunkt i byen. Her er der en stor legeplads med hoppepude, og det er også her, den årlige sankthans fejring foregår.

Vidste du, at ...

  • Postnummeret i Nordenskov er 6800
  • Der er knap 700 indbyggere i Nordenskov
  • Nordenskov har dagplejere, børnehave og skole
  • Nordenskov ligger kun fem km fra idræts- og svømmehallen, Helle Hallen
  • Øse Efterskole ligger ved Nordenskov
Nordenskov05

Vil du høre mere om Nordenskov?

Vil du gerne vide mere, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en af vores byrepræsentanter:

Vil du gerne vide mere om Nordenskov Skole, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skolens leder på tlf. 79 94 88 30

Du er velkommen til at kontakte daglig leder af Dagtilbuddet Teglhuset på tlf. 31 35 30 49