DET GODE LIV I OKSBØL

Oksbøl og Vrøgum

Skovene omkranser Oksbøl og Vrøgum til den ene side af byerne, og bevæger du dig gennem dem vestpå mod Vesterhavet - der kun ligger 12 kilometer væk - kan du nyde det skønneste hedelandskab på vej forbi Filsø. Byernes omkring 3000 indbyggere mangler altså ikke muligheder for at bevæge sig i naturen - om det er på gåben med hunden, på cykel, til hest eller noget helt andet.

Afstande til andre byer

Esbjerg

25 min

Varde

16 min

Skjern

40 min

Grindsted

44 min

Vejen

45 min

Vejle

72 min

Vesterhavet

15 min

Oksbøl

Oksbøl

Boliger i Oksbøl & Vrøgum

Køb, leje eller bygge? Lige meget om du leder efter en bolig til hele familien eller noget mindre til to mennesker, så er der noget at komme efter i Oksbøl og Vrøgum.

Her er både nye og ældre kvarterer, så du bestemmer selv, om du vil flytte direkte ind eller renovere, så du får det, som du vil have det. Byerne er bundet sammen på kryds og tværs af stier, så det er trygt for store og små at færdes.

 

Lena og Carsten 04
172496_location_icon

Gode transportmuligheder

Oksbøl og Vrøgum ligger i et knudepunkt mellem Esbjerg, Varde og kystområderne ved Blåvand, Vejers, Ho og Skallingen. Byerne er omgivet af store skovområder og er begge stationsbyer.

223365

I Oksbøl finder du alt til familiens hverdagsliv

Skole, SFO, børnehave og idrætscenter er samlet indenfor en radius på bare 1500 meter. Her er også et stærkt foreningsliv med egne haller og svømmehal.

3996940_city_park_play_playground_urban_icon

Miniklubben og populært klubtilbud

Oksbøl er kendt for sin skole med Miniklubben og Samuelsgården, der byder på et meget populært klubtilbud fra 0. klasse til 18 år. Børn og unge er altså sikret en tryg og sjov fritid, når det ringer ud fra skole.

Fritid og foreninger i Oksbøl og Vrøgum

Du kan tage dig en frisk morgendukkert i svømmehallen, eller gå til old boys fodbold om aftenen. Der er et væld af gymnastiktilbud til alle aldre, og du kan også vælge yoga eller måske padeltennis. Faciliteterne i Oksbøl er helt i top, og foreningslivet blomstrer, så der er noget for alle i familien.

Lena og Carsten 02
home

Da Oksbøl var Danmarks 5. største by

I årene efter 2. verdenskrig voksede Oksbøl til at blive en af Danmarks største byer, da staten etablerede en flygtningelejr for de tyske flygtninge efter krigen. Du kan i dag få et indblik i livet i lejren på museet FLUGT, der ligger i Oksbøl.

9226328_scooter_active_bike_sport_transport_icon

By med egen sportspark

Oksbøl og Vrøgum er en højborg for foreningslivet i det vestjyske. Med egen sportspark med haller og svømmehal er der et stort udvalg til familien, lige meget om man ønsker at dyrke gymnastik, spille fodbold eller padeltennis.

3996940_city_park_play_playground_urban_icon

Gode legepladser

Der findes rigtig mange gode legepladser i byerne, blandt andet Ballonparken med grillplads, borde og bænke i Vrøgum og den lille legeplads i parken ved Søndervang med kvalitetsprodukter.

Miniklubben 01
Miniklubben 07
Samuelsgården 08

Skole og børnepasning i Oksbøl og Vrøgum

Blåvandshuk Skole byder børnene ind fra 0. til 9. klasse, og før skoletiden er der både dagpleje, vuggestue, naturbørnehave og almindelig børnehave at vælge mellem.

Byen er kendt for sine klubtilbud, som dækker helt fra 0. klasse til de 18 år. Børn og unge er altså sikret en tryg og sjov fritid, når det ringer ud fra skole.

Skoler i Oksbøl og Vrøgum

Børnehaver i Oksbøl og Vrøgum

2849824_store_shopping_market_buy_shop_icon

Butikker og erhverv

Der er to dagligvarebutikker i Oksbøl, og du finder også dametøj, blomster, genbrug og andre specialvarer. I Vrøgum finder du et stort udvalg af antik og sjove lopper. Bliver du sulten, er der mulighed for at bestille mad eller gå på restaurant.

9880415_icon_photography_tripod_tripodcamera_stand_icon

Service- og produktionserhverv

I Oksbøl og Vrøgum er der flere håndværksvirksomheder, frisører, ejendomsmæglere, café, bryghus, værtshus fotografer, Oksbøl Savværk og meget mere.

7101204

Shopping og is ved badebyerne

Der er ikke langt til badebyernes store udvalg af butikker, hvor man kan kombinere shopping med en is.

Vidste du, at ...

  • Postnummeret i Oksbøl og Vrøgum er 6840
  • Der er omkring 3000 indbyggere i Oksbøl og Vrøgum
  • I byen er der dagplejere, vuggestue, børnehave, skole, sfo og klub
  • Sportspark Blåvandshuk som ligger Oksbøl har idrætshal, svømmehal, springhal, padeltennis og meget mere
  • Der i Oksbøl ligger Danmarks største skyde- og øvelsesterræn ved Oksbøl Kaserne
Linda og Thomas 05 (1)

Vil du høre mere om Oksbøl og Vrøgum?

Vil du gerne vide mere, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en af vores byrepræsentanter:

Vil du gerne vide mere om Blåvandshuk Skole, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skolens leder på tlf. 79 94 73 90

Du er velkommen til at kontakte daglig leder af dagtilbuddet i Oksbøl på tlf. 53 61 11 04