DET GODE LIV I TISTRUP

Tistrup

Tistrup er med godt 1400 indbyggere en af de større landsbyer i Sydvestjylland. Tistrup ligger centralt i forhold til flere af områdets andre byer, så udover arbejdspladserne i Tistrups mange virksomheder, kan man orientere sig i flere retninger jobmæssigt.

Afstande til andre byer

Esbjerg

33 min

Varde

15 min

Skjern

28 min

Grindsted

21 min

Vejen

46 min

Vejle

58 min

Tistrup

Tistrup

Boliger i Tistrup

Har du brug for den første bolig til dig og din partner, eller er det mere plads til den store familie, du søger efter, så skal du nok ramme plet i Tistrup.

Her er også lejeboliger og byggegrunde, hvis man vil realisere drømmehuset.

 

KarinaJohan02
172496_location_icon

God beliggenhed

Der er cirka 15 minutter i bil til Varde og Ølgod, 20 minutter til Grindsted, en halv time til Esbjerg og Skjern, tre kvarter til Vejen og en time til Kolding og Vejle.

2849824_store_shopping_market_buy_shop_icon

I Tistrup finder du alt til familiens hverdagsliv

Her kan du gøre dine daglige indkøb, sende børnene i institution og skole samt dyrke alskens aktiviteter i byens veludviklede foreningsliv.

9737699_installation_heating_system_icon

Et stort udvalg af arbejdspladser

I Tistrup finder du større og i højere grad innovative arbejdspladser. Faktisk er der cirka små 1000 offentlige og private arbejdspladser i Tistrup - i en by med 1.400 indbyggere!

Fritid og foreninger i Tistrup

Tistrup har et aktivt og velfungerende foreningsliv. Meget af den sportslige del af foreningslivet er knyttet op på samarbejdet i HHST (Horne, Hodde, Sig og Tistrup).

De meget aktive foreninger tæller blandt andet også Tistrup Erhvervs- og Borgerforening, der arbejder for videreudvikling af byen.

Her ses et udpluk af byens foreninger:

BirgitteMartin05
home

Fuld af frivillige

I Tistrup er der mange frivillige, der alle bidrager til sammenholdet i byen. Blandt andet er der hal-banden, der mødes hver mandag og ordner ting omkring hallen. Kridt-banden kridter byens boldbaner op, og Havenisserne klipper hæk og laver byforskønnelse. Alle kan være med i de frivillige bander i byen.

6472617_balon_birthday_gift_gift box_party_icon (1)

Fest i Tistrup

Skal du holde arrangement eller fest i Tistrup, er der mange muligheder for det. Læringshuset i anlægget, Hodde Tistrup Hallen, Trim og Spejderhuset rummer alle lokaler, man kan leje, hvis familien og vennerne skal samles til fest eller arrangement. Kontakt de forskellige steder og hør nærmere.

online-shop

Oste fra Tistrup

I Tistrup produceres årligt cirka et kilo ost pr. indbygger i Danmark. Mejeriet i Tistrup producerer ost for Arla. Når osten laves, tilsættes den friske mælk den særlige Tistrup-kultur, som blev udviklet i 1940. Der kan købes ost i mejeriets egen butik.

BirgitteMartin04
BirgitteMartin07
BirgitteMartin03

Skole og børnepasning i Tistrup

Børnene bliver holdt trygt i hånden i Tistrup fra de er helt små og op til, at ungdomsuddannelsen venter. Her er både dagpleje, vuggestue og børnehave samt skole helt op til 9. klasse. Der er også SFO samt ungdomsklub fra 7. klasse til og med 18 år.

2849824_store_shopping_market_buy_shop_icon

Butikker og erhverv

De daglige indkøb klarer du nemt i Dagli'Brugsen, mens du kan handle Unika oste og gode pølser ved byens mejeri og slagtehus. Der kan også shoppes genbrug, elektronik samt smykker og gaver.

3995708_auto_car_passenger_transport_vehicle_icon

Service- og produktionserhverv

I Tistrup er der flere håndværksvirksomheder og store innovative fabrikker som Letbæk Plast, Primo Danmark og L&P Springs.

6985346

Elefantører til aftensmad

På Hodde Kro lige uden for Tistrup sælger man i højsæsonen 1500 wienerschnitzler, populært kaldet elefantører, til de sultne gæster.

Vidste du, at ...

  • Postnummeret i Tistrup er 6862
  • Der er cirka 1400 indbyggere i Tistrup
  • I Tistrup er der dagplejere, vuggestue, børnehave, skole og sfo
  • Hodde Tistrup hallen, der i 2023 havde 50 års jubilæum, har mange aktiviteter
  • Vestjyllands Kunstmuseum, Janus, er et museum for modernisme og samtidskunst - og det ligger i Tistrup
BirgitteMartin05

Vil du høre mere om Tistrup?

Vil du gerne vide mere, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en af vores byrepræsentanter:

Vil du gerne vide mere om Tistrup Skole, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skolens leder på tlf. 21 84 42 94

Du er velkommen til at kontakte daglig leder af Dagtilbuddet Møllehuset på tlf. 79 94 86 50