DET GODE LIV I OUTRUP

Outrup

Outrup ligger i den vestjyske natur tæt ved Vesterhavet. Byens omkring 1000 indbyggere nyder godt af omgivelserne, som blandt andet byder på golfklub, speedwaybane, Soccer World, barfodspark og masser af naturskønne muligheder for at bevæge sig til fods og på cykel.

Afstande til andre byer

Esbjerg

41 min

Varde

16 min

Billund

55 min

Grindsted

42 min

Vejen

53 min

Kolding

1 time og 6 min

Vejle

1 time og 22 min

Herning

1 time og 15 min

Skjern

40 min

Outrup

Outrup

Boliger i Outrup

Du får meget hus for pengene i det vestjyske, og i Outrup er der mulighed for at finde bolig til singlen eller den sammenbragte storfamilie. Går du med byggedrømme, er der også byggegrunde at få i de nye kvarterer i byen.

 

DJI_0459-scaled-900×307
172496_location_icon

Tæt på natur og attraktive feriebyer

Outrup er beliggende cirka 15 kilometer nordvest for Varde. Vest for byen finder man inden for 10 kilometer både Henne Strand og Filsø. Der er togstation i byen og cykelsti til områdets større byer.

2818807

En by for folk i alle aldre

Børnefamilierne har gode kår i byen med børnehave og dagpleje samt skole fra 0. til 6. klasse. I fritiden er der et stort udvalg af aktiviteter for alle aldre.

1472888

Otto Frello

Maleren Otto Frello er barn af byen, og byen har senest smykket gadebilledet med reproduktioner af mange af hans fantasifulde malerier.

Fritid og foreninger i Outrup

I Outrup kan du dyrke alt fra fitness til tennis i byens idrætscenter, og er dit barn mere til action, har Outrup en dygtig speedwayklub.

Gymnastikforeningen byder på et væld af hold til både de helt små og dem med flere år i benene. Prøv for eksempel at gå med i klubbens gåfællesskab.

Betina og Sebastian 02
477133

Dyrk din interesse i fritiden

Gymnastik er en fast bestanddel af mange Outrup-borgeres fritidsliv, men der er også mange andre muligheder. Du kan for eksempel gå til spejder, skyde skarpt i skytteforeningen, spille håndbold, golf, fodbold og danse folkedans.

6472617_balon_birthday_gift_gift box_party_icon

Havefest

I foråret 2023 lykkedes det en lille flok frivillige at stable årets havefest på benene efter flere år uden en fælles voksenfest i byen. Der var livemusik, god mad og 400 Outrup-borgere til fest i byens anlæg. Planlægningen til næste års fest er allerede i gang!

2818807

Stærkt foreningsliv

Outrup er en stærk by, hvad angår sportsforeninger og foreningssamarbejde. Den aktive sogneforening er primus motor i den generelle udvikling af byen, og Outrup GUB og 4H har et stærkt samarbejde.

Tina og Claus 06
Betina og SEbastian 03
Betina og Sebastian 06

Skole og børnepasning i Outrup

På Outrup Skole er der en tryg base for indskoling og mellemtrin op til 6. klasse, hvor eleverne også kan gå i SFO og juniorklub. Herefter samles de store skolebørn fra 7. klasse på skolen i Nørre Nebel, som nås på 14 minutter med toget.

De helt små hygger sig til dagligt hos byens dagplejere eller i byens børnehave, hvor der er klappedyr og fokus på udelivet.

2849824_store_shopping_market_buy_shop_icon

Butikker og erhverv

Køb ind i byens lokale Dagli'Brugsen og hent friske rundstykker ved bageren. I området omkring byen findes også flere gårdbutikker med lækre lokale varer.

4772535

Mad og drikke

Melder sulten sig om aftenen, er der både grill og pizzaria samt Hotel Outrup, hvor du også kan holde fest. Mangler du tøj og sko, er der ikke langt til Varde og Nørre Nebel eller badebyerne langs vandet.

9737699_installation_heating_system_icon

Service - og produktionserhverv

I Outrup findes der et stort udvalg af håndværksvirksomheder, byggemarked, arkitektfirma og en stor laksefabrik, Norlax, hvor mange Outrup-borgere arbejder.

Vidste du, at ...

  • Postnummeret i Outrup er 6855
  • Der er ca. 1000 indbyggere i Outrup
  • I Outrup er der dagplejere, børnehave, skole, sfo og klub
  • Outrup har en idrætshal og et rigt foreningsliv. Især gymnastikken er udbredt i byen
  • I Outrup kan du besøge Vesterhavets Barfodspark, hvor du slipper tæerne fri
Frollo i Outrup 01

Vil du høre mere om Outrup?

Vil du gerne vide mere, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en af vores byrepræsentanter:

Vil du gerne vide mere om Blåbjergskolen, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skolens leder på tlf. 79 94 78 81

Du er velkommen til at kontakte daglig leder af Outrup Børnehave på tlf. 75 25 16 16