DET GODE LIV I SKOVLUND

Skovlund

I Skovlund kan du cykle til alt - de mange arbejdspladser, indkøbsmuligheder, dagtilbud og friskolen. Det giver tid til det der betyder mest - familien i trygge rammer.

Afstande til andre byer

Esbjerg

29 min

Varde

16 min

Billund

35 min

Grindsted

22 min

Vejen

37 min

Kolding

45 min

Vejle

57 min

Herning

55 min

Skjern

40 min

Skovlund

Skovlund

Boliger i Skovlund

Går du med drømme om at bygge selv, er der ledige byggegrunde at udfolde planerne på. Der er også rig mulighed for at finde det rigtig hus i et af parcelhuskvartererne med trygge, lukkede veje. Du kan også kigge på landejendomme i området lige omkring byen.

 

Katja og Michael 02
172496_location_icon

God beliggenhed

Bølgende kornmarker omgiver Skovlund, som ligger dejligt på landet med kort afstand til flere større byer. I bil er der cirka 10 minutter til Ølgod, 15 minutter til Grindsted og cirka 20 minutter til Varde, Tarm og Billund.

4482675

Et godt sted at være barn

Der er godt 550 indbyggere i Skovlund, og byens populære friskole samt efterskole er med til at trække børn og unge til udefra. Børnelivet er i det hele taget trygt og godt i byen.

5554228

Et væld af spændende arbejdspladser

I Skovlund finder du mange attraktive og innovative arbejdspladser såsom Dragsbæk, Flensted, Pastella, Naturli' Foods og By Mogensen. Byen har også flere mindre, lokale virksomheder.

Fritid og foreninger i Skovlund

Vil du riste snobrød over bålet i den lokale spejdergruppe eller snøre støvlerne til old boys fodbold? Du kan begge dele i Skovlund, som også byder på mange andre aktiviteter som ungdomsklub og kortspil i Kulturhuset. Der er også aktiviteter, der sker i samarbejde med nabobyen Ansager, som for eksempel håndbold.

Emilie og Casper 06
3119668

Slip børnene løs

I Skovlund skal ingen børn kede sig! Her er både legeplads i anlægget, ved børnehuset og på friskolen, hvor der også er hoppepude. Byens familier bruger flittigt de forskellige steder i fritiden, og er børnene store nok, kommer de selv nemt og trygt rundt i byen.

5554228

Virksomheden Flensted

På Flensted modtager de cirka 80 tons kartofler om året. Kartoffelskrællerne omdannes til energi via biogasanlæg. På Flensted er kartoflen hovedingrediensen i alt hvad de laver, og de udvikler løbende nye opskrifter på kartoffelsalat.

1472888

Nyd din fritid i naturen

Gå en tur på stien gennem anlægget i Skovlund og besøg legeplads, sø og bålhytte undervejs. Hop på cyklen og tag cykelstien til Gulddalslund Plantage, hvor der er bålhytte og skoleskov, eller tag en familietur til den nærliggende Kvie Sø. Her kan man gå en tur rundt om søen og slutte med en is i pandekagehuset.

Emilie og Casper 01
Emilie og Casper 07
s6rxonwn

Skole og børnepasning i Skovlund

Børnehuset i Skovlund byder på trygge rammer til både vuggestue- og børnehavebørn, og du kan også vælge dagpleje i byen. Når børnene når skolealderen er der frit valg mellem friskolen i Skovlund og folkeskolen i Ansager, der begge har årgang helt op til 9. klassetrin. Der er også efterskole i byen, som især er kendt for sit internationale fokus med rejser og sprog.

2849824_store_shopping_market_buy_shop_icon

Butikker og erhverv

I Skovlund kan du finde alt til dagligdagen i byens købmand, og du finder lokale specialiteter ved en gårdbutik lige uden for byen.

4772535

Mad, drikke og serviceerhverv

Du kan få bilen på det lokale autoværksted, og frisuren fikser den lokale frisør. Skal I holde fest, byder byens Kulturhus og forsamlingslokaler på en lækker menu, ligesom byen også har sit eget specialbageri. Du kan overnatte på Pensionat Lærkelill, hvor du også kan holde fest.

9737699_installation_heating_system_icon

Produktionserhverv

I Skovlund er der et væld af produktionsvirksomheder med blandt andet fødevarer til industri og professionelle køkkener. Der er også arkitektfirmaer og flere håndværksvirksomheder.

Vidste du, at ...

  • Postnummeret i Skovlund er 6823
  • Der er omkring 550 indbyggere i Skovlund
  • I Skovlund er der dagplejere, frivuggestue, fribørnehave, friskole og sfo
  • Cirka fire km fra Skovlund er Skovlund Ansager hallen, hvor der er mange aktiviteter
  • Flensted har tegnet kontrakt med 25 kartoffelavlere, der alle bor i en radius på 30 km fra Skovlund
Louise og Tobias 05

Vil du høre mere om Skovlund?

Vil du gerne vide mere, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en af vores byrepræsentanter:

Vil du gerne vide mere om Skovlund Friskole, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skolens leder på tlf. 88 43 70 44

Du er velkommen til at kontakte daglig leder af Skovlund Børnehave på tlf. 75 29 24 47