Vi havde alle valg, men valgte Varde

Flemming Bynge kom i første omgang fra fødebyen Kolding til Varde i 1987, da han fik job i det nuværende Indorama.

FlemmingLone01

- Jeg engagerede mig hurtigt gennem volleyball og lærte en masse at kende i byen. Jeg fandt også hurtigt en kæreste, Lone. Vi er siden blev gift og er fortsat sammen, fortæller Flemming Bynge, der i dag er salgs- og marketingschef i Indorama.

Han og familien har dog ikke boet i Varde alle årene. Parrets første barn, datteren Katharina, kom til i 1997, og da et jobtilbud lokkede i Berlin solgte de alt, og flyttede til den tyske hovedstad.

- Vi var et par år i Berlin, hvor Alexander kom til verden. Da vi ville hjem til Danmark igen, lå alle muligheder åbne, men når vi mærkede efter, så var Varde bare det helt rigtige sted for vores børn at vokse op, husker Flemming.

”Vi var et par år i Berlin, hvor Alexander kom til verden. Da vi ville hjem til Danmark igen, lå alle muligheder åbne, men når vi mærkede efter, så var Varde bare det helt rigtige sted for vores børn at vokse op.”

– Flemming Bynge

FlemmingLone03

Vennerne ville til Aarhus og København

Han fortæller, at mange af hans venner fra Kolding-området søgte mod Aarhus og København for at etablere sig, men for Lone og Flemming trak Varde mest.

- Varde har det hele til en børnefamilie, og det er en by, der tager rigtigt godt imod nye mennesker. Jeg ser det sådan, at i en storby kan du opleve en masse som tilskuer. I en by som Varde er det hele mere nært, og du kan selv være med til at sætte en masse ting i gang. Når du engagerer dig, får du en meget større oplevelse og lærer folk at kende, fortæller Flemming.

Hans liste over frivillige engagementer gennem tiden er også lang, i flæng kan vi nævne Open Air, Varde Å Dag, Middelalderfestival, skolebestyrelse, Smedeværkstedet og meget mere.

- Nu behøver man jo ikke gøre som jeg, for der er bestemt også mulighed for bare at flyde med og nyde alle de ting, der bliver arrangeret, skynder Flemming sig at tilføje.

FlemmingLone02

Livet uden børn bliver også i Varde

Flemming og Lones børn er snart fløjet fra reden, og de går derfor ind i en ny fase af livet sammen. Og det skal fortsat være i Varde.

- Nej, vi skal ikke flytte til København. Vi bor så dejligt ned til åen med udsigt over nationalparken og alligevel kun to minutter på gåben fra Torvet. Vi traver byen tynd med hundene og går ofte langs åen. Vi har også sommerhus i Houstrup og nyder, at Vesterhavet og de lækre strande er så tæt på, siger Flemming.

Han forklarer, at han i sit job rejser meget og oplever storbyer i andre lande:

- Det føles altid som et kæmpe frirum at komme hjem til Varde. Så har jeg fået storbypustet og har glæden over alle de små nære ting i Varde. Roen og freden og alle de oplevelser vi skaber sammen. I Varde støtter alle op, når der sker noget. Det er en fornøjelse at opleve, fortæller Flemming Bynge.

”Det føles altid som et kæmpe frirum at komme hjem til Varde. Så har jeg fået storbypustet og har glæden over alle de små nære ting i Varde. Roen og freden og alle de oplevelser vi skaber sammen.”

– Flemming Bynge