To selvstændige fandt plads til forretningerne

Sabrina Kristensen og Jan Petersen driver begge egen virksomhed fra Nørre Nebel. Tidligere lå begge forretninger i Lunde, men i 2021 byggede de nyt autoværksted, hvor der også er salon til Sabrina, som er selvstændig frisør.

Sabrina og Jan 03 (1)

- Vi var bestemt ikke utilfredse med at være i Lunde, men vi havde begge brug for mere plads, og det kunne vi få her i byen, hvor vi også bor, fortæller Sabrina.

Ægteparret kommer oprindeligt fra området, men de har som unge begge været afsted for at uddanne sig.

- Det blev en kort periode væk herfra, hvor vi var forbi Varde, men vi måtte bare tilbage hertil. Her er jo en god børnehave, skole, idrætscenter, foreningsliv og mange indkøbsmuligheder. Der er det, man har brug for som familie, siger Sabrina.

Plads til både familie og virksomhed

Sabrina og Jan valgte at bygge autoværksted og frisørsalon i Nørre Nebel, da de kunne få den plads, de havde brug for. Når den ikke står på arbejde, nyder parret og deres døtre både byens tilbud samt den skønne omkringliggende natur.

Sabrina og Jan – Sofia og Emma

Sikker skolevej og selvhjulpne børn

Og en familie er de blevet til, for der er nemlig kommet to døtre til i henholdsvis 2011 og 2014. De to piger, Sofie og Emma, kommer nemt selv rundt på cykel i byen, hvor der både er stier og skolepatrulje ved skolen.

- Efter skole går Sofie i SFO, og Emma er i juniorklub, som er for 4.-6. klasse. Det er hun rigtig glad for, og de kommer på en masse forskellige ture i løbet af året. Det fungerer rigtig godt, fortæller Sabrina.

Sabrina og Jan 02

En fritid fyldt med tilbud

Fritiden går også med fodbold, dans og gymnastik for pigerne, mens far Jan finder tid til old boys fodbold, når han ikke skruer i biler.

- Der er i det hele taget mange muligheder for aktiviteter, og jeg synes, at vi er gode til at bruge hele området omkring Nørre Nebel. Vi har Blåbjerg Plantage lige i nærheden til en gå- eller cykeltur, og der er ikke langt til stranden på en sommerdag, siger Sabrina.

Hun fremhæver også det rige butiksliv i Nørre Nebel.

- Der er bare mega meget liv i byen og nogle virkelig gode butikker, som støtter op om hinanden. Det er kendetegnende for Nørre Nebel i det hele taget: alle kender alle, og det giver tryghed, siger Sabrina Kristensen.