PLADS TIL LEG

Tag børnene med en tur på legepladsen

Når børnene trænger til at komme ud og lege i det fri, kan du tage dem med ud på en af de mange gode legepladser i Varde Kommune.

DSCF1142

Hvis du leder efter inspiration til, hvor næste tur går hen med børnene, så finder du eksempler på nogle af de legepladser, der er et hit hos børnene.

Læs mere om legepladserne herunder.

 

Ballonparken i Vrøgum

Ballonparken i Vrøgum er et grønt område, der ligger tæt på Vrøgum Plantage i udkanten af byen. Her finder du en stor legeplads, hvor børnene kan suse afsted på svævebanen eller gynge højt på en af gyngerne. Børnene kan også klatre rundt i klatretårnet og tage en tur på rutsjebanen.

I Ballonparken kan du holde en pause ved bordebænkesættene og nyde din medbragte mad og drikke. Hvis du gerne vil lave bål eller grille, er der bålplads og overdækket grillplads, hvor hele familien kan samles. Stedet har også gode toiletforhold.

Vikingelegeplads i Vejers

Tæt på stranden i Vejers kan børnene sætte fantasien fri på den store vikingelegeplads. På legepladsen kan børnene lege i vikingeborgen og tage en tur på rutsjebanen. Børnene kan også lege på det store vikingeskib, gynge på gyngerne eller udfordre sig selv med en klatretur.

Når I besøger legepladsen, kan I nemt tage et smut til stranden eller gå en tur rundt i den hyggelige ferieby. I kan også pakke madkurven og nyde jeres mad på en af bordebænkesættene.

DSCF1108
VEJERS

Legepladsen i Nordenskov Lystanlæg

I anlægget i Nordenskov kan børnene tage en tur på legepladsen, hvor der er legetårn, vipper, gynger og legehus. De kan også tage på den store hoppepude eller spille boldspil på boldbanen.

Tæt på legepladsen finder du den gamle branddam, hvor I sammen kan tage en gåtur rundt på stierne og nyde den fine natur. I området finder du også flere bordbænkesæt, hvor I kan holde en pause.

Legepladsen i Byparken i Skovlund

I Skovlund Bypark finder du et grønt område med legeplads med gynger og et legetårn, hvor børnene kan tage rutsjebanen eller klatre rundt. Tæt på parken ligger idrætsanlægget, hvor børnene kan tage en tur på hoppepuden eller spille bold på boldbanerne.

I parken finder du også en åben hytte med udsigt udover søen, der er et perfekt sted til at spise sin medbragte mad og drikke.

I kan parkere bilen ved Lundvej eller Solbakken i Skovlund og derefter følge stien ind mod skoven og legepladsen.

Småfolkets Dal og Kæmpernes Hjem i det Gl. Varde Sommerland

I det gamle Varde Sommerland finder du et stort naturområde med en sjov og anderledes legeplads, hvor der er plads til leg og eventyr. Her kan børnene gå på opdagelse i Småfolkets Dal og Kæmpernes Hjem, der er et leg- og læringsområde, som byder på aktiviteter og udfordringer.

Der er alt til en god dag i det fri, da området byder på flere shelters, en grillhytte og toiletbygning.

DSCF8057
GL. VARDE SOMMERLAND

Legepladsen Fristedet i Ølgod

I Ølgod kan du og børnene tage på legepladsen Fristedet, hvor der er plads til sjov og leg. På legepladsen kan børnene både prøve rutsjebanen, vipperne eller tage en tur på gyngerne. Der er også mulighed for at spille bold på pladsen.

Ved Fristedet kan I tage en pause på bordebænkesættene og hygge jer med madpakken.
Efter en tur på legepladsen kan I tage ned på torvet og finde noget at spise eller besøge de forskellige butikker.

I kan parkere bilen ved Lundvej eller Solbakken i Skovlund og derefter følge stien ind mod skoven og legepladsen.

Legepladsen i Tistrup Anlæg

Legepladsen i Tistrup Anlæg ligger i et område, hvor der er masser af plads til, at børnene kan udfolde sig i naturskønne omgivelser. Børnene kan blandt andet lege i legetårnet og suse ned af rutsjebanerne. Du kan også udfordre dem ved at konkurrere på den sjove aktivitetsbane.

I anlægget er der mulighed for at nyde medbragt mad og holde en pause på en af bordebænkesættene. Når du er i anlægget, kan du også tage en gåtur rundt om den store sø, og følge stierne rundt gennem skoven.

Tistrup Anlæg (3)
TISTRUP ANLÆG