MØD VORES BYREPRÆSENTANTER

Mød vores byrepræsentanter

Går du med tanker om at flytte til Varde Kommune? Så kontakt vores byrepræsentanter og find ud af, hvad de forskellige byer kan tilbyde dig.

Lone Niels 06 (1)

I Varde Kommune har vi byrepræsentanter fra 11 af kommunens byer. Du kan læse mere om, hvad en byrepræsentant er, hvad du kan få hjælp til, og hvordan du kontakter dem herunder.

 

Hvad er en byrepræsentant?

Byrepræsentanterne er frivillige borgere, som du kan kontakte, hvis du gerne vil vide mere om en by eller har nogle spørgsmål. Det kunne for eksempel være spørgsmål om daginstitutioner, transportmuligheder, byens foreningsliv, indkøbsmuligheder og boliger. Det er dem, du kan kontakte før, du flytter til byen, hvorimod velkomstambassadører, som nogle af byerne også har, er dem, der byder dig velkommen til byen, når du er flyttet dertil.

Hvor finder du vores byrepræsentanter?

Her på hjemmesiden finder du 11 byfortællinger, hvor du kan læse mere om byernes lokalsamfund og muligheder. Her kan du også læse personlige fortællinger fra nogle af byernes borgere, som du måske kan genkende dig selv i.

Herunder kan du klikke på den by, du gerne vil vide mere om og finde kontaktoplysninger på de forskellige byrepræsentanter i bunden af siden:

Vil du være byrepræsentant?

To gange årligt mødes både byrepræsentanter, velkomstambassadører og formænd for borgerforeningerne til netværksmøder, hvor de deler erfaringer med hinanden og lærer hinandens byer at kende. På den måde bliver de klogere på, hvordan de bedst kan hjælpe potentielle tilflyttere og gøre byen attraktiv for dem, der gerne vil flytte til Varde Kommune.

Hvis du allerede bor i Varde Kommune og gerne vil være byrepræsentant for din by, kan du skrive en mail til bolo@varde.dk.

DSCF3456