Job og drømmehus trak Linda og Thomas til Oksbøl

Linda og Thomas Bilberg Nyholm stod midt i et vadested, da de traf beslutningen om at flytte til Vestjylland.

Linda og Thomas 02

- Vi boede i Odense, og jeg var ved at være færdig med min barsel med vores første barn, Nelli fra 2015. Jeg var nyuddannet og havde ikke fundet job endnu. Vi begyndte derfor at lede efter, hvor vi skulle slå os ned. Geografisk kiggede vi på Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland, hvor vi har familie, fortæller Linda Bilberg Nyholm.

Da Linda landede et drømmejob som udviklingskonsulent i Dansk Kyst- og Naturturisme i Hvide Sande, snævrede det søgefeltet gevaldigt ind.

- Vi kiggede efter hus i det sydlige Vestjylland, så det var nemt at komme til motorvejen mod Fyn, hvor vi også har familie. Vi havde nogle ret skarpe kriterier til huset. Det skulle være på landet med luft omkring sig, men stadig i cykelafstand til skole og så videre. Og lige pludselig så var drømmehuset der bare i Oksbøl, husker Linda med et smil.

Linda og Thomas 05 (1)

”Det har været nemt at integrere sig her i byen. Vi er aktive i foreningerne. Thomas er træner i fitness og spiller badminton. Han er også med i jagtklubben og lærer selvfølgelig mange at kende gennem sit job. Børnene går til gymnastik, og jeg er yogainstruktør.”

– Linda Bilberg Nyholm

Familien dyrker deres interesser

Parret orienterede sig på byens hjemmeside, hvor en velfungerende skole især var vigtig for den unge familie.

- Vi forelskede os i huset med det samme. Det var det eneste, vi så herovre, hvorimod vi havde set nogle stykker i området omkring Odense. Vi flyttede ind i maj 2016, og de første måneder havde Thomas fortsat job som projektkoordinator på Asylcenter Holmegaard på Langeland. Så der var han fra mandag til torsdag, fortæller Linda.

Heldigvis dukkede der en stilling op som teamleder hos Blåvandshuk Sportspark i Oksbøl, som passede perfekt til ham. I dag er han halinspektør samme sted, og familien er forøget med lille Emil fra 2017.

- Det har været nemt at integrere sig her i byen. Vi er aktive i foreningerne. Thomas er træner i fitness og spiller badminton. Han er også med i jagtklubben og lærer selvfølgelig mange at kende gennem sit job. Børnene går til gymnastik, og jeg er yogainstruktør, forklarer Linda.

Linda og THomas 07

En nem hverdag midt i naturen

I hverdagen nyder familien deres landidyl, hvor de kun har fem minutter på cykel til skole og børnehave i Oksbøl, hvor de også kan klare de daglige indkøb.

Naturen omkring Oksbøl og Vrøgum er en stor bonus for den aktive familie.

- Vi bruger skoven og hundeskoven meget og kører gerne ud til stranden. Vi tager faktisk også oftest til Henne Strand eller Blåvand, når vi skal shoppe tøj og sko. Der er så hyggeligt og altid gode tilbud, fortæller Linda og tilføjer, at der også næsten altid falder en is af til familien, når de shopper i strandbyerne.