Jimmi og Michelle har bygget drømmehuset i Ansager

Jimmi er født og opvokset i Ansager, og den gode opvækst i byen har holdt ham hjemme.

Michelle Jimmi 05 (1)
Michelle Jimmi 06
Michelle Jimmi 02
Byrep Jimmi Thisted

- Michelle flyttede oprindeligt her til fra Grindsted, før vi blev kærester, fordi hun gerne ville bo tæt på Ansagers fantastiske natur, siger Jimmi.

Han arbejder i dag som smed i Tistrup, mens Michelle arbejder som kundesupporter i Vejen.

- Vi er så glade for at bo i Ansager. Her er alt, hvad vi skal bruge i hverdagen. Jeg kan gå på jagt i nærområdet, der er et rigt foreningsliv og indkøb. Der er også et rigtigt godt sammenhold, siger Jimmi.

Selvom parret ikke har børn endnu, så er byens skole op til 9. klasse også en stor værdi for dem.

Drømmehus med udsigt over åen

En billig byggegrund i naturskønne omgivelser og alligevel med byen i baglommen. I det nye kvarter Egedalen har det unge par Jimmi og Michelle bygget deres drømmehus. De er vilde med at bo i Ansager, som byder på alt til hverdagslivet.

 

”Vi har en stor grund på 3.000 kvadratmeter her i det nye kvarter Egedalen. Vi har udsigt ud over åen og Søparken, og der er nye børnefamilier over det hele.”

– Jimmi Elsgaard Thisted

Michelle Jimmi 01

Tag på tur langs å og sø

Ansager ligger naturskønt på landet mellem Grindsted og Varde, og du kommer indenfor en halv times tid hurtigt til flere større byer. Ansager Å slynger sig gennem byen, og lige i nærheden ligger Kvie Sø, der lokker med badevand og pandekagehus.

Michelle Jimmi 04

Nybygget drømmehus i Ansager

En hverdag der fungerer. Skøn natur og et godt lokalt sammenhold. Det har været nogle af nøgleordene for Jimmi og Michelle Elsgaard Thisted, da de valgte at slå sig ned i Ansager.

-Vi overvejede, om vi skulle flytte på landet, men nu har vi renoveret på et andet hus i 5-6 år, så derfor ville vi bygge nyt, fortæller Jimmi.

Det unge par, som blev gift i 2020, glæder sig over deres helt nybyggede hus.

- Vi har en stor grund på 3.000 kvadratmeter her i det nye kvarter Egedalen. Vi har udsigt ud over åen og søparken, og der er nye børnefamilier over det hele, fortæller Jimmi.

Han og Michelle har selv tegnet huset og fundet et firma, der kunne bygge det. Byggeprocessen har Jimmi holdt nøje øje med, og i januar 2021 kunne de flytte ind i de 180 kvadratmeter drømmehus med 70 kvadratmeter garage.

-Det er dejligt at være flyttet ind. Nu skal vi bare have anlagt have og bygget lidt til garagen, fortæller han.