Jeppe byder 500 gæster til festival i haven

I foråret 2021 syntes Jeppe, at de trængte til noget liv og glade dage efter et år med corona.

NavaogJeppe02
NavaogJeppe03
NavaogJeppe05
Festival03

- Jeg hørte en udsendelse om, at flere af de lokale forretninger led under manglen på festivaler, så jeg tænkte, at vi skulle lave en fest. Vi fik Tue West på, Tom Donovan, Ibens og så min kammerat Morten Maigaard med bandet De forliste sjæle, fortæller Jeppe.

Det hele gik pludselig stærkt, og festivalen udviklede sig med professionel scene, barvogn, festivaltoiletter med videre.

- Vi endte med at være 170 mennesker den 19. juni i haven til festival! Jeg havde ikke rigtigt lavet forsalg, for det gik sådan lidt mund til mund, men det er der mere styr på i år, griner Jeppe.

NavaogJeppe04
NÆSBJERG

Skonager Festival skal nemlig være en tradition, og den 11. juni 2022 bød Jeppe og Nava igen ind til festival i deres have med navnene Johnny Deluxe, Tue West, Souvenirs og J. Tex & The Volunteers.

- Det er en festival med en fed intim stemning. De forskellige bands sidder i vores stue og drikker øl, og du kan rende ind i Tue West i gårdspladsen. Det er da for fedt at bo i en landsby som Næsbjerg og så kunne høre originale kunstnere i sin baghave. Det er det her, vi kan give til området, forklarer Jeppe passioneret.