Hanne og Lars valgte Nørre Nebel til familielivet

Hanne arbejdede som tandklinikassistent i Nørre Nebel tilbage i 2001, da hende og gemalen Lars valgte at flytte til byen.

Hanne og Lars 04

- Vi fik vores første barn Freja i 2001, så det var praktisk, at det kun var Lars, der skulle køre for at komme på job. Og så havde byen alt det, vi havde brug for i hverdagen, fortæller Hanne Winkler.

Parret købte deres første hus og satte det i stand. I 2002 kom Selma til og i 2004 Laust, og så blev huset for småt.

- Vi fandt et typehus et andet sted i byen, og det har vi så også sat i stand, fortæller Hanne med et smil.

”Vi kan ikke se os et andet sted! Her er masser af liv og butikker i byen, og vi er omgivet af den skønneste natur. Vi har kun seks kilometer til vandet.”

– Hanne Winkler

Hanne ogLars 02

En tryg opvækst

De tre børn er nu store. Den største er flyttet hjemmefra for at studere, og de to yngste tager toget og bussen til ungdomsuddannelser i henholdsvis Skjern og Varde. Familien kan se tilbage på et fantastisk familieliv i Nørre Nebel.

- Vi har haft dem i dagpleje og børnehave, og da de kom i skole, var de i SFO om eftermiddagen. Det har været trygt og godt at vokse op her, siger Hanne.

Hanne og Lars 01

En sporty familie

Alle i familien har gennem årene været aktive. Lars træner boksning, mens Hanne løber og dyrker yoga. Hun var også gymnastikinstruktør, da børnene var små. Det var dog svømning og fodbold, som holdt ved for børnene.

- Vores ældste har været en dygtig svømmer. Først her i Nørre Nebel og siden i klub i Esbjerg, hvor hun også kom på Vita-skolen for at kunne passe sin træning. De to andre har spillet fodbold og gør det stadig, fortæller Hanne.

Blåbjerg Plantage

Nørre Nebel er basen

Der har altså været nok at se til for familien, men trods den meget kørsel til Esbjerg, er de blevet i Nørre Nebel.

Vi kan ikke se os et andet sted! Her er masser af liv og butikker i byen, og vi er omgivet af den skønneste natur. Vi har kun seks kilometer til vandet, siger Hanne.

Hun er også tit i skoven med familiens to gravhunde eller med i løbeklubben.

- Løbeklubben er et godt billede på fællesskabet i byen. Der er alle aldre med - fra børn til seniorer, og vi har det bare hyggeligt sammen, fortæller Hanne, der i dag arbejder i tandplejen i Varde, mens Lars er maskinmester i Tjæreborg.