SPORT OG FRITID

Fritidscentre i Varde Kommune

Få pulsen op, hav det sjovt og dyrk den sportsgren, der passer til dig i en af Varde Kommunes mange fritidscentre.

Dag1-2-OeGU_009-scaled-750×500

I Varde Kommune tilbyder vi idrætsfaciliteter og idrætshaller, hvor du kan alt fra at svømme, svinge ketsjeren og spille bold med vennerne.

Læs mere om de forskellige faciliteter herunder.

 

Helle Hallen i Årre

I Helle Hallen kan du svømme en bane i svømmehallen, eller dyrke fællesskabet til aktiviteter som fodbold, badminton og gymnastik i en af hallerne.

Du kan også træne i Helle Motionscenter, eller gøre brug af Helle Hallens udendørsaktiviteter såsom kunstgræsbanen eller spille en fodboldkamp på 11-mandsbanen.

Hodde-Tistrup Hallen

I Hodde-Tistrup hallen kan du blandt andet gå til forskellige boldspil, gymnastik og dans i den store idrætshal eller minihallen. Hvis du er mere til at give den gas på en cykel, kan du tage i multisalen, hvor der er et spinningslokale.

Vestjysk Bank Hallerne Ølgod

Hvis du synes, at padel er sjovt, tilbyder hallerne i Ølgod en udendørs padelbane, hvor du kan konkurrere med venner og familie. I Ølgod er der både to store haller og et mindre springcenter, hvor du kan gå til mange af de klassiske indendørsidrætsaktiviteter.

Du kan også få sved på panden i fitnesscenteret med tilhørende indoor cycling-område. I svømmehallen er det muligt at svømme en tur i konkurrencebassinet, men der er også plads til børnene blandt andet i børnebassinet.

Hvis du er tilflytter til kommunen, tilbyder Ølgod Hallerne tre måneders gratis adgang til svømmehallen og fitnesscenteret.

Lena og Carsten 03

Outrup Kultur og Idrætscenter

Outrup Kultur og Idrætscenter består af en stor hal og en mindre hal, hvor der blandt andet er plads til at spille indendørs boldspil og gå til gymnastik og JUMP. Du kan også tage i Outrup Motionscenter og få trænet de forskellige muskelgrupper eller få pulsen op både i fitnesscenteret eller i spinningslokalet.

Udenfor kan du spille bold med vennerne på boldbanerne eller på 11-mandsbanen sammen med fodboldholdet.

Janderup Aktivitetshus

Hallen i Janderup gør det muligt at gå til forskellige indendørs idrætsaktiviteter blandt andet badminton, fodbold og gymnastik. På Janderup Stadion kan du spille fodbold eller se en fodboldkamp med vennerne.

Du kan også træne i fitnesscenteret - enten alene eller i fællesskab med andre til cirkeltræning, indoor cycling og yoga.

Sportspark Blaavandshuk

Sportspark Blaavandshuk består af tre lokationer; Oksbøl Sportscenter, FitnessCenter Vejers og FitnessCenter Blaavand.

Sportsparken tilbyder et springcenter med blandt andet stortrampoliner og springgrave til dem, der elsker springgymnastik.

I svømmehallen er det muligt at svømme baner eller have en sjov dag med familie og venner i badelandet, hvor der både er rutsjebaner og vipper. I de to store idrætshaller kan du gå til forskellige boldspil og gymnastik, og du har også mulighed for at tage i fitness både i fitnesscenteret i Oksbøl, Blåvand og Vejers.

Hvis du er mere til udendørsaktiviteter, er der padelbaner og en flexbane af kunstgræs til fodbold og tennis.

Svømme

Horne Idrætspark

Du kan tage en fodboldkamp med vennerne på en af boldbanerne udenfor i Horne Idrætspark, eller spille krocket på en af krocketbanerne.

I hallen er det muligt at konkurrere i forskellige boldspil eller blive en del af et hold, som du kan træne med. Horne Idrætspark har også et fitnesscenter, hvor du kan give den gas enten på maskinerne eller til spinning.

Skovlund-Ansager Hallen

I idrætshallen kan du spille forskellige boldspil med dit hold eller gå til gymnastik i multisalen. Du kan også få pulsen op til indoor cycling eller tage en tur i fitness og træne på de forskellige maskiner i motionscenteret.

Form & Fritid Nørre Nebel

Tag ketsjeren i hånden og spil squash med vennerne på en af de to indendørs squashbaner i Form & Fritid, eller tag en konkurrence i padel på padelbanen udenfor. Hvis du er mere til at bevæge dig i vand, kan du tage i svømmehallen, hvor der både er plads til børn og voksne.

Udenfor finder du også to tennisbaner, boldbaner, et areal til krocket og en løbebane. I fitnesscenteret kan du styrketræne og få sved på panden alene eller deltage i de forskellige holdaktiviteter og holdsport i hallen.

Hanne og Lars 01 – Nr. Nebel

Sportium i Varde

Du kan nemt få tiden til at gå i Sportium. I svømmehallen kan børnene lege i plaskelandet, de mindste kan hygge sig i babybassinet, og de voksne kan svømme baner.

I bowlinghallen kan du konkurrere med vennerne eller familien, eller du kan tage dem med ud på tennis- eller padelbanerne til en kamp. Hvis du er til fodbold, kan du se fodboldkampe på Sydbank Stadion eller selv spille på boldbanerne.

Du kan bruge hallen indenfor til at spille forskellige boldspil, og i fitnesscenteret har du mulighed for at træne og få hjælp af professionelt personale.

Sportium driver også hallerne på Sct. Jacobi skolen, Lykkegårdsskolen og i Alslev og Billum.

Alslev Hallen

I Alslev kan du lave forskellige aktiviteter i hallen eller klublokalet såsom fodbold, håndbold, badminton, gymnastik og idræt. Udenfor kan du spille en fodboldkamp på boldbanerne, booke padel- eller tennisbanen eller blive en del af kroket eller petanque holdene. Hvis du hellere vil tage en tur i fitness, er der også mulighed for det.

Billum Hallen

Billum har en hal, hvor du blandt andet kan gå til gymnastik, floorball og badminton. Lidt længere væk fra hallen kan du også spille krocket, krolf og petanque på multiarealet for enden af Æblevej. Her mødes Gå-holdet også, hvor der er plads til alle aldre.

Dag2-5-Håndbold_001