Fra Aarhus til Ansager

Med tre raske drenge fra henholdsvis 2008, 2010 og 2012 er der nok at se til hos Uffe og Raquel Lysholt Hansen. Familien bor lige ved det nye kvarter Egedalen tæt ved åen, og hele hverdagen udspinder sig i Ansager.

UffeRaquel01
Byrep.Uffe.Ansager
UffeRaquel02
UffeRaquel07

Familien kom til Ansager i 2015 fra Aarhus, da Uffe Lysholt Hansen købte sin mors klinikandel ved byens praktiserende læge.

- Hun var klar til at gå på pension, og jeg var blevet færdig som speciallæge, så det passede godt sammen. Det var nu nok mest min kone og min mor, der blev enige om, at det var sådan, det skulle være, siger Uffe Lysholt Hansen med et smil.

Han er dog helt enig i beslutningen om at flytte til Ansager.

- Vi savner ikke Aarhus, men besøger venner i byen med glæde. Vi har jo alt, hvad vi skal bruge her i hverdagen. Her er meget positivt i gang, meget frivillighed og engagement og en rigtig god skole med overbygning, siger Uffe Lysholt Hansen.

Han fremhæver de gode relationer og nærheden til lærerne på skolen, som gør, at børnene bliver set og udfordret der, hvor de er.

UffeRaquel04
ANSAGER

- Drengene spiller alle sammen fodbold, og jeg både spiller fodbold og er også børnetræner selv, forklarer Uffe Lysholt Hansen.

Den står derfor på uanede mængder grønsvær hver uge til familien, da mor Raquel også hjælper til, når der efterspørges frivillige hænder.

Tryghed og nærvær er nøgleord i hverdagen for familien.

- Alle kender alle. Hvis der er et barn, der falder og slår sig på vejen, så kan du være sikker på, at der nok skal komme hjælp. Det giver en meget stor tryghed som forældre, siger Uffe Lysholt Hansen.

Fodboldfamilien med de tre drenge er glade for beslutningen om at rykke til Ansager, hvor der er masser af muligheder for at få luftet fodboldstøvlerne og tilegne sig grønne knæ.