DET GODE LIV

Fællesskabet får bolden til at flyve højt

Seks-otte gange om ugen trækker 21-årige Jonas Foldager i træningstøjet og løber på volleybanen sammen med holdkammeraterne i Nordenskov UIF Volley.

Jonas 01

Han er født og opvokset i Nordenskov, hvor han stadig bor. Jonas har valgt at blive i Nordenskov af flere grunde.

- Jeg har været så heldig, at min familie altid har gået meget op i sport. Jeg gik både til fodbold, gymnastik og volley som lille, og jeg har altid været med til at hjælpe til. Volley har så efterhånden taget over, forklarer Jonas.

Han har både været træner og spiller, og hans far hjalp klubben med at starte et ligahold i volley.

- Det er da en af grundene til, at jeg stadig bor her! Men det er også fordi, at der er et fantastisk fællesskab her i byen. Vi er den klub i Danmark, der har flest tilskuere til vores kampe. Der er simpelt hen en kæmpe opbakning, og det betyder helt vildt meget, fortæller den dygtige volleyspiller.

Byrep. Jonas
NORDENSKOV

Jonas passer ved siden af sin krævende sport et arbejde i tøjbutik, og de vekslende butiksarbejdstider gør, at han kan passe sine kampe for klubben.

Selvom det for nu især er volley, der holder Jonas i sin fødeby, så kan han sagtens se sig selv i byen på lang sigt – hvis en fremtidig kæreste er med på den!

- Det er en tryg by at vokse op i, hvor alle kender alle, og så bliver jeg nødt til at nævne fællesskabet igen. Om det er volley eller Owen Luft eller noget helt andet, så bakker folk op. Vi løfter i flok – og vi løfter over potentialet, griner Jonas med tanke på Nordenskovs størrelse.