Et fedt job ventede i Tistrup

Lars Krog sagde egentlig farvel til Tistrup, da han som 19-årig flyttede væk for at studere. Ungdomsårene gik, kæresten Anni kom til, og da de blev forældre til Hannah i 2017, trak trygheden i Lars’ barndomsby.

LarsAnni02 (1)

- Da vi flyttede hertil i 2019, arbejdede jeg i Esbjerg. Der blev dog et meget spændende job som leder af økonomiafdelingen ledigt hos Letbæk Plast her i Tistrup, som jeg søgte og fik, forklarer Lars.

- Letbæk Plast er en spændende, innovativ virksomhed, som er førende på det grønne område. 80 procent af det plast, vi bruger, er genanvendt. For eksempel har vi lige produceret en ny stol, som er lavet af plast indsamlet fra verdenshavene. Vi arbejder på at skabe mere bæredygtighed i plastindustrien, og det er meget motiverende, fortæller Lars.

En by med mange arbejdspladser

Der er flere større spændende virksomheder i Tistrup, som byder på arbejdspladser indenfor økonomi, ingeniørkunst, administration, HR og specialproduktion. Der er brug for mange forskellige kompetencer, så det er ret unikt for en by af Tistrups størrelse, siger Lars.

LarsAnni01

En nemmere hverdag

Den nye arbejdsplads giver ikke kun Lars en spændende arbejdsdag. Nu er transporten i det daglige også minimeret, og det giver mere fritid.

- Det er helt perfekt i forhold til transport, og da Anni er studerende i Aarhus, har hun også en fleksibel hverdag, som hun kan planlægge efter vores behov, fortæller Lars.

De gode hverdagsrammer er altså på plads for den lille familie, som sidst i 2020 bød velkommen til endnu et familiemedlem.

"Vi har fået meget mere plads og luft her i Tistrup, og vi er meget imponeret over de mange lokale ildsjæle, som driver foreningslivet og udviklingen i byen.”

- Lars Krog

LarsAnni04

Plads, luft og foreningsliv

Anni er oprindeligt fra Herning-området og har været vant til at bo i noget større byer end Tistrup. Da de kom til byen, flyttede de fra en lejlighed i Odense:

- Tistrup skulle lige vokse på hende, men nu har vi boet her noget tid, og hun synes godt om det. Vi har jo fået meget mere plads og luft, og så er hun meget imponeret over de mange lokale ildsjæle, som driver foreningslivet og udviklingen her i byen, fortæller Lars.

Familien bruger da også fritidstilbuddene flittigt efter arbejde, studie og børnehave. Der står både fodbold, gymnastik og yoga på programmet, og ifølge Lars kommer håndbold nok også til på et tidspunkt.