De perfekte rammer for familien

Britt Foget Johansen og Kim Blicher Lauridsen havde egentligt bosat sig i Tørring efter studietid i Aarhus og arbejdsår i København.

BrittogKim01

Kim fik dog arbejde i Varde, så efter et par år med pendling frem og tilbage, tog de beslutningen om at flytte nærmere.

- Jeg så aldrig børnene, så det var det rigtige. Vi ønskede os egentligt et landsted, men da vi så mulighederne for at bygge nyt her i Næsbjerg, så faldt vi for den idé, fortæller Kim.

Til en begyndelse flyttede de midlertidigt til Varde i april 2021 for at få børnene startet op i Næsbjerg og undgå at Kim skulle pendle mere. I januar 2022 kunne de så flytte ind i det nybyggede hus i Næsbjerg med børneflokken, der består af Gregers fra 2014, Asger fra 2016 og Agnes fra 2019.

BrittogKim05

Bonus med flere kammerater

I dag er hele familien faldet godt til i deres nye hjemby.

- Det har været helt kanon med skiftet. Vi kom fra et lille samfund med en lille skole og børnehave. Det at komme til Næsbjerg og i en normal størrelse skole og børnehave med en masse fodbolddrenge, som ungerne kan spejle sig i, det har bare været så godt, fortæller Kim.

Fodbolden fylder nemlig meget for både Gregers, Asger og Kim, der med det samme meldte sig som træner for drengenes hold.

- Det var for at få noget netværk med det samme. Det har også været fedt for drengene at komme til en større klub med mere seriøs træning. Jeg spiller også selv for at holde mig i gang, fortæller Kim.

BrittogKim02
Et godt naboskab

Britt har fået arbejde som leder af et fitnesscenter i Varde, og hun underviser også hold. Hele familien nyder at være samlet i hverdagen nu, og ungerne får meget ud af kvarterets andre børn.

- Der bor mange børn på gaden, så de render ind og ud ved hinanden. Der er en fodboldbane lige ved siden af, så vi kan stå i køkkenvinduet og følge med, når de spiller, fortæller Kim.

Der er i det helt taget kort til kammeraterne og til foreningslivet. Britt og Agnes går til Forældre/barn-gymnastik, mens Kim også får tid til hygge-floorball i den lokale forening.

Naboskabet på gaden er også en bonus.

- Der er en god blanding af generationer, og det fungerer godt. Vi holder både gadefest og arbejdsweekend i vores grundejerforening. Det er hyggeligt og trygt, at vi kender hinanden, siger Kim.

BrittogKim03 (1)