Er Vestjylland bare sovs og kartofler?<\/p>\n
Det er en fordom, som mange har om madkulturen i Vestjylland. Men s\u00e5dan er det langt fra.<\/p>\n
For n\u00e5r f\u00f8rst du har skrabet det \u00f8verste lag sovs v\u00e6k, s\u00e5 finder du et v\u00e6ld af l\u00e6kre r\u00e5varer, som bliver brugt i de vestjyske k\u00f8kkener.<\/p>\n
I denne episode dykker vores v\u00e6rt Christine ned i, hvad der kendetegner den vestjyske madkultur, n\u00e5r hun bes\u00f8ger Casper Rosendahl, der er ejer og chefkok p\u00e5 Arnbjerg Pavilionen, og Ren\u00e9 Bernhard, der ejer forretningen Local Food, der fokuserer p\u00e5 lokale r\u00e5varer.<\/p>\n
Du finder alle afsnit fra LIVET MOD VEST her<\/a>.<\/p>\nDu kan abonnere p\u00e5 podcasten gennem Apple Podcasts<\/a> og Spotify<\/a> eller der, hvor du lytter til podcast.<\/p>\n<\/div>\n <\/div>\n <\/div>\n<\/section><\/div><\/div><\/div><\/div>